Mistra fyller 30 år - Ekkommunikation
15347
post-template-default,single,single-post,postid-15347,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Mistra fyller 30 år

Mistra fyller 30 år

Jubileumskonferens! Mistra fyller 30 år och jag ser fram emot att moderera tillsammans med Robert Watt – det känns som om vi förberett oss så mycket man kan begära, nu är det upp till oss alla att bjuda på oss själva och hålla skärpan hela dagen. 
Diskussionerna kommer att röra sig mellan svåra geopolitiska konsekvenser av krig och klimatförändringar till konsten att hålla kursen som ledare när osäkerheterna är stora och polariseringen i samhället ökar. Vilken roll har forskare i denna osäkra och instabila värld? Hur går det för den gröna omställningen? Och var hittar vi själva en mening med allt? 
Ser fram emot att lyssna till Anna JakobsonAndri Snær Magnason, Nina Wormbs, Filip JohnssonKimia KazempourElisabeth BrawRobert EgnellDr. Sarah Wamala Andersson Professor of Health and Welfare TechnologyVictor Galaz, David Blood, Maria WetterstrandLotta LyråChiara MontanariAndreas FlodströmLars StrannegårdFilip JohnssonLars ZetterbergHelena HanssonKarolina Isaksson och Anna Jöborn.
Grattis Mistra, Stiftelsen för miljöstrategisk forskning 30 år!