Ny föreläsning: Svenska innovationer som förändrat världen - och vad som krävs framöver - Ekkommunikation
15320
post-template-default,single,single-post,postid-15320,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ny föreläsning: Svenska innovationer som förändrat världen – och vad som krävs framöver

Ny föreläsning: Svenska innovationer som förändrat världen – och vad som krävs framöver

Boken “Svenska innovationer som förändrat världen” som utkom i januari 2023 har fått ett fantastiskt mottagande. Hör gärna av dig om du vill boka en föreläsning till nästa personaldag eller konferens. Självklart anpassar jag innehållet till era önskemål.
Det kan handla om att lyfta fram människorna bakom kända och okända innovationer och berätta hur idéerna kommit till, eller vad som krävs för att Sverige ska kunna fortsätta vara ett av världens mest innovativa länder. Kvinnliga uppfinnare och innovatörer är något jag särskilt intresserar mig för liksom innovationer som snabbar på omställningen till ett fossilfritt och hållbart samhälle.
På bilden: Jonas Wenström som ligger bakom flera viktiga innovationer, t ex trefas växelström, vilket blev grunden till det innovativa företaget Asea, numera ABB. Statym finns på IVA (Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien)