MAKE USE 2021 - konferENS OM FORSKNINGSINFRASTRUKTURER 9 FEB PÅ IVA - Ekkommunikation
15271
post-template-default,single,single-post,postid-15271,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

MAKE USE 2021 – konferENS OM FORSKNINGSINFRASTRUKTURER 9 FEB PÅ IVA

MAKE USE 2021 – konferENS OM FORSKNINGSINFRASTRUKTURER 9 FEB PÅ IVA

Hur kan Sverige få mer nytta av de stora forskningsanläggningarna MAX IV, SciLifeLab och det kommande ESS? Det var den övergripande frågan under konferensen MAKE USE 2021 som samlade ca 80 deltagare från akademi, industri, forskningsinstitut och finansiärer. Det var just industrins användning av anläggningarna som stod i fokus och många viktiga aspekter lyftes fram. Som alltid när det är en digital konferens blir det utmanande att få till levande diskussioner. Med facit i hand vill vi i arbetsgruppen ändå klappa oss själva på axeln. Det var inte många som lämnade teams-mötet och det var stor aktivitet i kommentarsflödet i Menti. Resultatet av konferensen kommer ni att kunna ta del av här inom en snart framtid. Länk: https://www.iva.se/en/makeuse-2021