Hur vetenskaplig var coronarapporteringen? - Ekkommunikation
1709
post-template-default,single,single-post,postid-1709,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Hur vetenskaplig var coronarapporteringen?

Hur vetenskaplig var coronarapporteringen?

Under våren tog coronapandemin förstaplatsen i mediabevakningen, men hur vetenskaplig var den? Lyssna till ett samtal mellan Bengt Johansson, professor i kriskommunikation vid Göteborgs universitet, Peter Santesson, analytiker på Demoskop och Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet under ett webinarium på IVA. Webinariet börjar med en prisutdelning av Hans Bergström-priset till Ingrid Carlberg (vilket också är värt att lyssna på!). Eva Krutmeijer modererar och sändningen ägde rum 24 september 2020 på IVA, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien.