Mistra Geopolitics får förnyad finansiering 4 år - Ekkommunikation
1688
post-template-default,single,single-post,postid-1688,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Mistra Geopolitics får förnyad finansiering 4 år

Mistra Geopolitics får förnyad finansiering 4 år

Vi får stöd för fyra år till! Alla pratar om hur viktigt det är med samverkan mellan olika kunskapsområden och sektorer i samhället. För att kunna göra riskbedömningar i den omställning vi befinner oss i, inte minst nu i corona-tider, måste geopolitisk förståelse vara med i ekvationen. Det har forskarna i det tvärvetenskapliga forskningsprogrammet Mistra Geopolitics visat och jag har haft det roliga uppdraget att stötta med kommunikationsinsatser. Nu har styrelsen för  Mistra, Stiftelsen för miljöstrategisk forskning, beslutat att vi får finansiering för ytterligare fyra år. Viktigt och roligt.  I Pressmeddelande 11 juni 2020 berättar vi mer och det finns också mer information om programmet här på vår hemsida.