Online-workshop för forskare eller doktorander: Så blir du bättre på att kommunicera din forskning - Ekkommunikation
1679
post-template-default,single,single-post,postid-1679,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Online-workshop för forskare eller doktorander: Så blir du bättre på att kommunicera din forskning

Online-workshop för forskare eller doktorander: Så blir du bättre på att kommunicera din forskning

Jag har nu anpassat min workshop i forskningskommunikation för att fungera online. Förra veckan körde jag en 3-timmarsvariant för ambitiösa forskarstudenter på KTH via Zoom. De vill lära sig de bästa tipsen och trixen för att förbättra kommunikationen av sin forskning, inte minst när de söker forskningsmedel och ombeds skriva en kort populärvetenskaplig sammanfattning. Hoppas få fler beställningar av denna föreläsning nu i corona-tider. De flesta vill att jag undervisar på engelska och sedan låter vi studenterna skriva på svenska eller engelska beroende på vad som passar bäst. Kontakta mig gärna så skräddarsyr jag något för er! eva (snabel-a) krutmeijer.se