Ny episod i podden "En värld i förändring" - Ekkommunikation
1651
post-template-default,single,single-post,postid-1651,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ny episod i podden “En värld i förändring”

Ny episod i podden “En värld i förändring”

Nu ligger ett nytt avsnitt i podden “En värld i förändring” ute! I detta samtal tar vi utgångspunkt i hur EU hanterar klimatfrågan i sin utrikes- och säkerhetspolitik. Gäster är Mikael Lindvall, chef för EU-representationens enhet för utrikes- och säkerhetspolitik och Niklas Bremberg, seniorforskare inom Europaprogrammet vid Utrikespolitiska institutet. Samtalet leds av Eva Krutmeijer och är en del av det tvärvetenskapliga forskningsprogrammet Mistra Geopolitics.