STandUP for Science Communication - Workshop - Ekkommunikation
1647
post-template-default,single,single-post,postid-1647,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

STandUP for Science Communication – Workshop

STandUP for Science Communication – Workshop

Forskarnätverket STandUp for Energy har beställt en workshop i två delar av Eva Krutmeijer och EKKO AB. Den äger rum 4 och 18 mars och vänder sig till forskare i nätverket. Syftet? Att lyfta sin forskningskommunikation till nya nivåer! Vi kommer att jobba mest med skriven text med målgrupper utanför den akademiska världen (beslutsfattare och media), men i vanlig ordning anpassar vi innehållet efter deltagarnas önskemål. Mer info och anmälan, kontakta Carmen Medina. Programmet finns här:  STandUP for Science Communication-CM