Frukostseminarium om the European Green Deal 29 januari - Ekkommunikation
1642
post-template-default,single,single-post,postid-1642,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Frukostseminarium om the European Green Deal 29 januari

Frukostseminarium om the European Green Deal 29 januari

Om du är intresserad av hur geopolitiken påverkar klimatomställningen och tvärtom, finns det anledning att följa vad som händer i forskningsprogrammet Mistra Geopolitics.

Förutom ett antal workshops för särskilt inbjudna (som alla blivit fulltecknade, men hör av dig om du är särskilt intresserad!) vill jag rekommendera frukostseminariet den 29 januari med fokus på European Green Deal och vad den behöver för vårt arbete här i Sverige, både politiskt och i våra företag. Hagainitiativet och Mistra Geopolitics gör seminariet tillsammans med experter från de internationella tankesmedjorna E3G och IEEP. Välkomna!