Välkommen ner under ytan! Sommarens bästa utflyktstips. - Ekkommunikation
1609
post-template-default,single,single-post,postid-1609,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Välkommen ner under ytan! Sommarens bästa utflyktstips.

Välkommen ner under ytan! Sommarens bästa utflyktstips.

Passa på att besöka Sveriges nya science center i sommar!

Det ligger på Skansen och tar dig med under Östersjöns yta bland maneter, tångruskor, sillstim och torsk. Imponerande akvarier och det senaste i visualisering. Här en länk till en text som reflekterar över detta nya kunskapscenter och vilka utmaningar som ligger bakom kommunikationen av Östersjöns problem.