Så blir du en bättre moderator - workshop med Eva Krutmeijer - Ekkommunikation
1573
post-template-default,single,single-post,postid-1573,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Så blir du en bättre moderator – workshop med Eva Krutmeijer

Så blir du en bättre moderator – workshop med Eva Krutmeijer

Den 27 maj är Eva Krutmeijer inbjuden att leda en workshop på Chalmers om moderering. Hur blir man en bra moderator? Vad behöver man tänka på i förberedelser, genomförande och lärande? Under dagen varvas teori med praktiska övningar. Deltagarna kommer också att genomföra en master-class genom att få leda ett panelsamtal inför varandra på en scen.

Låter detta som något även för din organisation? Skriv en rad till .