Vilka är energiomställningens 'game-changers'? - Ekkommunikation
1562
post-template-default,single,single-post,postid-1562,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Vilka är energiomställningens ‘game-changers’?

Vilka är energiomställningens ‘game-changers’?

Den 16 maj firar StandUp for Energy 10-årsjubileum. Temat för symposiet, då energiminister Anders Ygeman är en av talarna, är “The game-changers of the Energy Transition”. StandUp for Energy är ett forskningssamarbete mellan Uppsala universitet, SLU, Luleå universitet och KTH med målet att minska kostnaderna för storskalig produktion av förnybar och hållbar el till konsumenterna, samt att utveckla kostnadseffektiva och energisnåla hybrid- och elfordon. Den tekniska utvecklingen måste ha ett helhetsperspektiv på energisystem så att miljöaspekter och nya teknologiers samhällspåverkan räknas in. Detta helhetsperspektiv ska genomsyra programmets forsknings- och utvecklingsinsatser genom att fokusera på samhällsnyttiga och hållbara lösningar som enkelt kan överföras till industrin.

Programmet finns här.

StandUp Academy 2019