Eva Krutmeijer bloggar på Skansens hemsida - Ekkommunikation
1556
post-template-default,single,single-post,postid-1556,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Eva Krutmeijer bloggar på Skansens hemsida

Eva Krutmeijer bloggar på Skansens hemsida

Inte ens i en stolt kunskapsnation som Sverige, hör det till vanligheterna att nya och innovativa platser för kunskapsspridning ser dagens ljus. Ett nytt science center i Sverige 2019 – vad kan vi besökare förvänta oss av ett sådant?

Skansen invigde den 11 april 2019 ett helt nytt science center. Här delar Eva Krutmeijer några tankar kring utmaningarna att kommunicera miljöforskning.