Energiutblick 2019 - vi måste våga tänka stort! - Ekkommunikation
1551
post-template-default,single,single-post,postid-1551,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Energiutblick 2019 – vi måste våga tänka stort!

Energiutblick 2019 – vi måste våga tänka stort!

Den ena världsartisten avlöste den andra på Lokomotivets scen i Eskilstuna den 9 april 2019. Konsert? Nej, men energikonferens!

Energimyndigheten vågade ett helt nytt grepp i år. Och det gick hem. Internationellt program på förmiddagen, massor av parallella programpunkter i myndighetens egna fantastiska lokaler på eftermiddagen. Närmare 500 deltagare och ett tydligt tema: Så accelererar vi energiomställningen – med människan i centrum.

Här länk till program, videosändningar och poddar.

Programmet har designats och planerats i nära samarbete mellan Energimyndigheten och EKKO AB. Eva Krutmeijer modererade den internationella delen tillsammans med Noak Westerberg.