Noll ska vara noll. Klimatpolitiska rådet har sagt sitt. - Ekkommunikation
1546
post-template-default,single,single-post,postid-1546,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Noll ska vara noll. Klimatpolitiska rådet har sagt sitt.

Noll ska vara noll. Klimatpolitiska rådet har sagt sitt.

Den 21 mars 2019 presenterade Klimatpolitiska rådet sin första rapport som genomlyser regeringens samlade politik utifrån ett klimatperspektiv. Klarar Sverige klimatmålen i Paris-avtalet? Det korta svaret är “Nej, inte om vi fortsätter som nu. Men det går om vi använder smarta styrmedel.” Se hela seminariet här. Medverkade gjorde vice statsminister Isabella Lövin (mp), infrastrukturminister Tomas Eneroth (s), hela Klimatpolitiska rådet med Ingrid Bonde och Johan Kuylenstierna i spetsen, liksom Jan-Olof Jacke (Svenskt Näringsliv), Karin Lexén (Naturskyddsföreningen) och flera andra representanter från myndigheter och civilsamhälle. Eva Krutmeijer modererade.