Max Tegmark kommer- kommer du? Platser kvar till Energiutblick 9 april. - Ekkommunikation
1543
post-template-default,single,single-post,postid-1543,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Max Tegmark kommer- kommer du? Platser kvar till Energiutblick 9 april.

Max Tegmark kommer- kommer du? Platser kvar till Energiutblick 9 april.

Hur ser vi till att omställningen till ett hållbart och helt fossilfritt energisystem snabbas på? Våren 2019 har EKKO AB i uppdrag att tillsammans med Energimyndigheten sätta ihop ett bra program till Energiutblick 2019. Under förmiddagen varvas talare som Max Tegmark, MIT, Pavan Sukhdev, ordförande WWF och Monica Araya, Costa Rica Limpia med energiminster Anders Ygeman och olika panelsamtal.

Under eftermiddagen är det bara att välja och vraka mellan massor av intressanta programpunkter och nätverka i Energimyndighetens fina lokaler.

Missa inte detta tillfälle att ta energifrågorna till en ny nivå.

Mer information och anmälan här.

Hoppas vi ses! Eva Krutmeijer, moderator