Uppsala fokuserar på klimat och plast - seminarium 6 feb - Ekkommunikation
1523
post-template-default,single,single-post,postid-1523,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Uppsala fokuserar på klimat och plast – seminarium 6 feb

Uppsala fokuserar på klimat och plast – seminarium 6 feb

Den 6 februari inbjuder Uppsala Klimatprotokoll till slutseminarium med fokus på hur man kan jobba med klimateffektiv plastupphandling. Landshövding Göran Enander inleder och bland talarna märks Pär Larshans, Ragnsells, Åsa Stenmarck, IVL och flertalet representanter från industri, kommunal verksamhet och myndigheter. “Rätt plast på rätt plats”, är målet med satsningen och under dagen kommer deltagarna både att ha lärt sig massor av användbart om upphandling som verktyg i offentlig verksamhet – men också hur plastbranschen utvecklas mot allt mer cirkulära flöden. Eva Krutmeijer modererar och tar gärna emot frågor som hon kan ställa under paneler och samtal. Mejla gärna eva (at) krutmeijer.se och ställ din fråga Här är programmet: Program och anmälan Klimateffektiv plastupphandling