Hur sårbart är Sverige för klimatförändringarna? Seminarium 3 dec - Ekkommunikation
1504
post-template-default,single,single-post,postid-1504,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Hur sårbart är Sverige för klimatförändringarna? Seminarium 3 dec

Hur sårbart är Sverige för klimatförändringarna? Seminarium 3 dec

Sverige mer sårbart än vi trott?
Den 3 dec kl 13-16 anordnar forskningsprogrammet Mistra Geopolitics tillsammans med Försvarshögskolan ett seminarium om klimat- och säkerhetsfrågor kopplade till svenska intressen. Ny forskning, som kommer att presenteras, visar att Sverige är mer sårbart för s k transnationella klimatrisker än vad som tidigare varit känt.
Vi kommer också att få ta del av hur forskare i programmet arbetar med scenarier för att underlätta förståelsen för hur områden som geopolitik, klimat, miljö och säkerhet samverkar i en allt mer osäker framtid.
Hjärtligt välkomna!
Mistra Geopolitics genom Eva Krutmeijer, moderator