Skansen får eget Science Center - Ekkommunikation
1463
post-template-default,single,single-post,postid-1463,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Skansen får eget Science Center

Skansen får eget Science Center

Ett nytt science center byggs just nu på Skansen. Om man viker höger direkt efter entrétrappan, upp mot Galejan, passerar man en byggarbetsplats som inom ett år kommer att rymma Baltic Sea Science Center. Skolklasser och andra besökare kommer att få en fantastisk inblick i livet under ytan på ett helt unikt hav. Akvarier, utställningar och filmer berättar om ett hav med problem, men också stora förutsättningar att bli friskare. Det är upp till oss alla.

Invigning under första kvartalet 2019.