Lansering 30 augusti: Stockholm Climate Security Hub - Ekkommunikation
1481
post-template-default,single,single-post,postid-1481,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Lansering 30 augusti: Stockholm Climate Security Hub

Lansering 30 augusti: Stockholm Climate Security Hub

Den 30 augusti lanseras Stockholm Climate Security Hub, ett nytt samverkansinitiativ mellan fyra Stockholms-baserade forskningsinstitut, SEI, SIPRI, SIWI och SRC samt forskningsprogrammet Mistra Geopolitics. Finansiering kommer från utrikesdepartementet och syftet är att ge beslutsfattare både nationellt, och framför allt i FN, vetenskapligt underbyggda analyser och i frågor som kombinerar klimat och säkerhetsfrågor. Eva Krutmeijer, som ingår i projektgruppen som leder Mistra Geopolitics, modererar eventet som går av stapeln under Världsvattenveckan och är öppet för alla. Välkomna kl 12.12.45 den 30 augusti till Barnhusgatan 12 (Folkets Hus Cabaret). Program här och kommentar här.