Idéutbyte på OECD, IEA och UNEP - Ekkommunikation
1449
post-template-default,single,single-post,postid-1449,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Idéutbyte på OECD, IEA och UNEP

Idéutbyte på OECD, IEA och UNEP

Paris i mitten av maj – varmt och härligt tänkte nog styrelsen för forskningsprogrammet Mistra Geopolitics, när platsen för detta styrelsemöte och studiebesök bokades i november. Nu blev det en sval paus i den svenska sommarvärmen. 11 grader när vi landade på Charles de Gaulles i onsdags.

Desto varmare blev mottagandet. Annika Marcovic, Sveriges OECD/UNESCO ambassadör, hade planerat besöket med utmärkt känsla för våra intresseområden. En allt mer osäker omvärld kombinerat med klimathot och geopolitiska utmaningar gör att ämnesöverskridande diskussioner och utbyten blir allt viktigare.

Under hashtagen #MistraGeopolitics har vi lagt ut bilder och kommentarer i väntan på mer omfattande referat av de olika mötena på www.mistra-geopolitics.org

Och vad gäller vädret, är det bara att vänja sig vid en varmare och samtidigt mer osäker framtid!