Så blir klimatfrågan het i valdebatten - Almedalen 2 juli 8.30 - Ekkommunikation
1468
post-template-default,single,single-post,postid-1468,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Så blir klimatfrågan het i valdebatten – Almedalen 2 juli 8.30

Så blir klimatfrågan het i valdebatten – Almedalen 2 juli 8.30

Måndagen den 2 juli arrangerar forskningsprogrammet Mistra Geopolitics tillsammans med SEI och Hagainitiativet ett seminarium om klimatet som valfråga. Vad är det som gör den het? Att vår planet blir allt hetare tycks inte räcka. Att vi förlorar på att inte agera snabbare? Kanske. Att näringslivet redan i många stycken är långt före politikerna i omställningen? Borde spela roll.

Välkomna till ett viktigt seminarium med forskare och ledare från näringslivet. Läs mer och ta del av programmet här.