Tillståndet i miljön 24 maj - inbjudan och program - Ekkommunikation
1420
post-template-default,single,single-post,postid-1420,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Tillståndet i miljön 24 maj – inbjudan och program

Tillståndet i miljön 24 maj – inbjudan och program

För att säkerställa en hållbar utveckling i Sverige och globalt måste vi förändra hur våra samhällen organiseras, särskilt när det gäller att hantera klimatförändringar och förlusten av biologisk mångfald. Detta är utmaningen som Eeva Furman, professor och direktör, centrum för miljöpolitik vid Finlands miljöcentral (SYKE) talar kring om årets huvudtalare på konferensen Tillståndet i Miljön, den 24 maj på Grand Hotel i Stockholm. Hoppas vi ses!