Frukostseminarium 18 april: Vad är grejen med Sverige? - Ekkommunikation
1405
post-template-default,single,single-post,postid-1405,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Frukostseminarium 18 april: Vad är grejen med Sverige?

Frukostseminarium 18 april: Vad är grejen med Sverige?

Sverige är ett öppet och omvärldsberoende land i en föränderlig omvärld. Samtidigt är vi snabba till omställning, trendkänsliga och uppkopplade. Men hur påverkas vår svenska arbetsmarknad och spelplan av klimatförändringar och internationella säkerhetsfrågor? Hur ska Sverige och svenska aktörer navigera i en allt mer osäker omvärld med ståltullar, hot om handelskrig och geopolitiska förskjutningar.

Den 18 april anordnade det tvärvetenskapliga forskningsprogrammet Mistra Geopolitics tillsammans med tankesmedjan Futurion ett frukostseminarium på detta aktuella tema. Seminariet leddes av Eva Krutmeijer och Per Lagerström och referat finns Referat Frukostseminarium 18 april.