Boka en inspirationsföreläsning! - Ekkommunikation
1390
post-template-default,single,single-post,postid-1390,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Boka en inspirationsföreläsning!

Boka en inspirationsföreläsning!

Är det dags att samla dina forskarkolleger, deltagarna i ett nytt forskningsprogram eller planera en personaldag på institutionen? Sätt igång tankarna med ett inspirationsföredrag med fokus på hur man når ut med sin forskning. Eva Krutmeijer är en uppskattad och erfaren inspiratör. Hon anpassar föredraget efter era förutsättningar och tankar. Hör av dig på 0709-846638 eller fyll i ett enkelt formulär så kontaktar hon dig!