Tack för ett fantastiskt 2017 - Ekkommunikation
1383
post-template-default,single,single-post,postid-1383,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Tack för ett fantastiskt 2017

Tack för ett fantastiskt 2017

Nu närmar vi oss den tid på året då vi summerar året som gått och ser fram emot nästa. Jag vill önska alla mina fantastiska nätverkare och samarbetspartners en riktigt god jul. Inom kort kommer jag att summera året i en kort krönika – tills dess hoppas jag ni alla får en skön mjuklandning inför julhelgen och tänker på vad som är riktigt viktigt i livet (blev inspirerad av årets Nobelpristagare Ishiguro som menar att vi är förslavade av våra jobb!)