Produktion2030: Konferens om hållbar produktion 13 mars - Full fart framåt! - Ekkommunikation
1374
post-template-default,single,single-post,postid-1374,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Produktion2030: Konferens om hållbar produktion 13 mars – Full fart framåt!

Produktion2030: Konferens om hållbar produktion 13 mars – Full fart framåt!

Det strategiska innovationsprogrammet Produktion2030 inbjuder till konferens den 13 mars på Epicenter i Stockholm. Temat är en hållbar och konkurrenskraftig produktion och mängder av inspirerande pågående arbete varvas med föredrag och diskussioner. Eva Krutmeijer, EKKO AB, håller i trådarna, vilket betyder en konferens med högt energiinnehåll. Mer information och anmälan (kostnadsfritt) här.