Moderna Museet och ArkDes satsar på hållbarhetsdag med forskarteater - Ekkommunikation
1361
post-template-default,single,single-post,postid-1361,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Moderna Museet och ArkDes satsar på hållbarhetsdag med forskarteater

Moderna Museet och ArkDes satsar på hållbarhetsdag med forskarteater

Föreställningen Medan Klockan Tickar, där dramatiker gjort en dialoginriktad föreställning baserad på intervjuer med klimatforskare, kommer att visas ytterligare en gång. Det blir den 20 november under en gemensam utvecklingsdag för personalen på Moderna Museet och ArkDes.

Under denna förmiddag kommer personalen både att få lyssna till den senaste forskningen på hållbarhetsområdet och se den korta föreställningen Medan Klockan Tickar, som diskutera frågorna tillsammans med forskare, skådespelare och varandra.

“De globala hållbarhetsmålen når vi inte utan samverkan. För att stärka samverkan mellan vetenskap och konst, är den gemensamma miljöutbildningen på Moderna Museets och ArkDes ett viktigt steg i rätt riktning. Därför ser jag fram emot att dela med mig av kunskap, inspirera och bli inspirerad och diskutera dessa viktiga frågor den 20 november”, Johan Kuylenstierna, Stockholm Environment Institute (på bilden).

Museicheferna Daniel Birnbaum, Ann-Sofi Noring och Kieran Long hälsar välkommen.

Forskarna Louise Karlberg och Johan Kuylenstierna medverkar med föredrag.

Skådespelarna Julia Dufvenius, Krister Kern, David Lenneman och Elin Klinga gör Medan Klockan Tickar.

Eva Krutmeijer modererar.