Entreprenörsskolan på Chalmers fyller 20 år - Ekkommunikation
1352
post-template-default,single,single-post,postid-1352,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Entreprenörsskolan på Chalmers fyller 20 år

Entreprenörsskolan på Chalmers fyller 20 år

Stort jubileumsseminarium blir det den 17 november 2017 då Chalmers School of Entrepreneurship firar 20-årsjubileum. Mats Lundqvist, Anna Weiner Jiffer, Lena Treschow Torell, Bengt Kasemo, Pontus Braunerhjelm, Sofia Appelgren, Andreas König och Martin Lackéus (på bilden) är några av gästerna. Eva Krutmeijer leder jubileumsseminariet som kommer att filmas. Mer information följer och vill du ha en inbjudan, kontakta Mats Lundqvist,