Ruter Dam fyller 30 år - Ekkommunikation
1325
post-template-default,single,single-post,postid-1325,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ruter Dam fyller 30 år

Ruter Dam fyller 30 år

Den 11 oktober firar Ruter Dam 30 år. Det är ett av Sveriges främsta chefsutvecklingsprogram. Vad har programmet betytt för Eva Krutmeijer, som gick programmet år 2002?

“För mig har Ruter Dam betytt att jag har fått tillgång till ett fantastiskt nätverk av smarta, framgångsrika och kloka kvinnor. Några av mina absolut bästa vänner har jag träffat via Ruter Dam. Programmet fick mig att reflektera över karriär och livsval på ett helt nytt sätt – med de insikterna har jag vågat starta eget bolag och kunnat göra det jag är bäst på.”