Eva Krutmeijer och Andreas T Olsson uppträder på IST2017 - Ekkommunikation
1316
post-template-default,single,single-post,postid-1316,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Eva Krutmeijer och Andreas T Olsson uppträder på IST2017

Eva Krutmeijer och Andreas T Olsson uppträder på IST2017

År 2050 ligger alldeles framför oss. Men hur ska vi se till att vi får den hållbara framtid vi vill ha? Den internationella konferensen IST2017, som står för International Sustainable Transitions Conference är den åttonde i ordningen och arrangeras i Göteborg 19-21 juni 2017. Där träffas forskare från 37 länder för att diskutera hur vi får en hållbar framtid.

Naturligtvis är kommunikationsfrågorna centrala för att vi ska lyckas. Hur berättar vi vad som sker? Vad betyder abstrakta begrepp som hållbarhet, innovation och fossilfri ekonomi för oss medborgare och vad behöver beslutsfattarna för kunskap av forskarna?

Eva Krutmeijer talar under rubriken “Communication challenges for transition agents -3 take-home messages that will do the trick” och medverkar tillsammans med skådespelaren och dramatikern Andreas T Olsson, som ger liv åt presentationen genom att brodera ut, störa och förstärka. Exakt vad deltagarna får uppleva är inte klart ännu, men vem har sagt att forskningskommunikation måste vara tråkigt?