Tillståndet i miljön 18 maj: Bli en mästare på cirkularitet! - Ekkommunikation
1298
post-template-default,single,single-post,postid-1298,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Tillståndet i miljön 18 maj: Bli en mästare på cirkularitet!

Tillståndet i miljön 18 maj: Bli en mästare på cirkularitet!

Många exempel, inspirerande case och tankeväckande diskussioner på temat cirkulär ekonomi, nya affärsmodeller och hur vi kommunicerar för att nå fler… Allt detta och lite till på årets Tillståndet i Miljön den 18 maj. Det finns platser kvar. Anmäl dig här.

Och förbered en riktigt bra fråga till miljöministern så gör du mitt jobb som moderator roligare! Skicka den gärna via twitter med hashtagen #TiM17 och mig @krutis65