Designern bakom Globala målen kommer till TiM 18 maj - Ekkommunikation
1280
post-template-default,single,single-post,postid-1280,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Designern bakom Globala målen kommer till TiM 18 maj

Designern bakom Globala målen kommer till TiM 18 maj

Årets stora miljökonferens, Tillståndet i Miljön, äger rum den 18 maj på Grand Hotel i Stockholm. Bland talarna är det ett namn som sticker ut. Jakob Trollbäck fick uppdraget av FN att kommunicera de globala målen för sju miljarder människor så att alla vet vad det handlar om! I diskussionen om de globala målen medverkar också miljöminister Karolina Skog. Vi ses den 18 maj!