Vill din organisation vara med i March for Science? - Ekkommunikation
1275
post-template-default,single,single-post,postid-1275,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Vill din organisation vara med i March for Science?

Vill din organisation vara med i March for Science?

Välkommen till informationsmöte om March for Science Stockholm

Lördagen den 22 april planeras March for Science äga rum på runt 400 platser runt om i världen. Initiativet kommer från USA där forskare och allmänhet vill stå upp för vikten av vetenskap och att forskningsbaserad kunskap används i samhället, liksom motverka faktaresistens, alternativa fakta och falska nyheter. Särskilt poängteras att vetenskapen inte känner några gränser, att dess styrka och karaktäristik är mångfald och öppenhet, och att vetenskap berör alla människor.

Vetenskap&Allmänhet, SULF och nätverket FORKSOM hälsar välkommen till ett dialogmöte för intresserade organisationer den 23 mars i SULF:s lokaler på Ferkens gränd 4 i Gamla Stan, Stockholm! Medverkar gör bland andra Cissi Askwall, generalsekreterare och Lotta Tomasson, kommunikationsstrateg VA; Jon Stenbeck, kommunikationschef SULF, Eva Krutmeijer och Robert Watt, företrädare för Forskom. Mötet startar kl.15.30 och slutar senast kl. 17:00. Fika från kl. 15. Mer information och anmälan här.