Vetenskapsfestival igen! - Ekkommunikation
1260
post-template-default,single,single-post,postid-1260,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Vetenskapsfestival igen!

Vetenskapsfestival igen!

Den 10-14 maj är det dags igen! Vetenskapsfestivalen i Göteborg har i år tema TILLIT. Så fundamentalt i kommunikationen mellan människor, och därmed mellan forskare och andra. Men också mellan individer och institutioner, forskare och politiker, lärare och studenter…

Här finns program och mer information. Tillhör du oss som jobbar med att kommunicera forskning finns en särskild dag för oss, den 10 maj. Håll uppsikt – programmet är snart klart!