Frukostseminarium 26 januari om spridning av smarta klimatlösningar - Ekkommunikation
1240
post-template-default,single,single-post,postid-1240,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Frukostseminarium 26 januari om spridning av smarta klimatlösningar

Frukostseminarium 26 januari om spridning av smarta klimatlösningar

Genom att skala upp 15 beprövade nordiska klimatlösningar kan länder världen över minska koldioxidutsläppen med 4 Gt varje år fram till 2030. Nettokostnaden motsvarar ett belopp som vi på nio dagar spenderar på globala subventioner till fossila bränslen.
Nordiska ministerrådet och Stockholm Environment Institute välkomnar dig till ett inspirerande frukostseminarium på Kulturhuset där vi presenterar rapporten Green to Scale och diskuterar vad Sverige kan göra för att leva upp till Parisavtalets ambitioner med president Donald Trump vid makten.

Välkommen till Kulturhuset, Foajé 3, 26 januari 2017
Sergels Torg 5, Stockholm.

Efter en presentation av rapporten modererar Eva Krutmeijer en diskussion med bland andra Energimyndighetens GD Erik Brandsma och Birgitta Resvik, som är ansvarig för samhällskontakter på Fortum.

Program och anmälan här.