Fri kemi är framtiden: Giftfri, fossilfri, avfallsfri... - Ekkommunikation
1202
post-template-default,single,single-post,postid-1202,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Fri kemi är framtiden: Giftfri, fossilfri, avfallsfri…

Fri kemi är framtiden: Giftfri, fossilfri, avfallsfri…

Forum för Giftfri Miljö 2016 blev en dag med många inspirerande talare och diskussioner. Miljöminister Karolina Skog betonade att vi medborgare förväntar oss att de varor vi köper och använder är ofarliga. Så sant och ändå så svårt. Professor Christina Rudén gav en intressant inblick i varför. Därefter fortsatte dagen med företagsledare, forskningsfinansiärer, småföretagare och innovatörer. Kunskaper om toxikologiska vetenskaper måste in tidigt i innovationsprocessen, det var något som många talare tryckte på!

Tack Kemikalieinspektionen och Blick Möteskonsult för ett fint samarbete – det var en tuff dag även för en rutinerad moderator med många talare och ont om tid. Men det blev bra!