Royal Technology Forum 20 okt. på IVA - Ekkommunikation
1187
post-template-default,single,single-post,postid-1187,single-format-image,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Royal Technology Forum 20 okt. på IVA

Royal Technology Forum 20 okt. på IVA

Den 20 oktober var det dags för IVA, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, att ge HMK sin 70-årspresent. Den bestod av ett seminarium med tre världsstjärnor i forskarvärlden. Professorerna Robert Langer, David Walt och Magnus Egerstedt gav var sin presentation som följdes av korta dialoger med svenska forskare. Här är det nanoforskarna Robert Langer och Maria Strömme som modereras av Eva Krutmeijer. Fler bilder från seminariet finns här. Referat och filmer kommer inom kort!