IFFIS-konferens 7 nov - så förbättras forskningsinformationen - Ekkommunikation
1191
post-template-default,single,single-post,postid-1191,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

IFFIS-konferens 7 nov – så förbättras forskningsinformationen

IFFIS-konferens 7 nov – så förbättras forskningsinformationen

IFFIS står för Infrastruktur för Forskningsinformation i Sverige. Den 7 november är det dags för nästa nationella konferens. Program och anmälan här.

Konferensen vänder sig till alla som jobbar inom FoU-sektorn med att producera eller administrera forskningsinformation och behöver återanvända fakta om och från svensk forskning.

Infrastrukturen för forskningsinformation påverkar oss alla oavsett om vi arbetar på lärosäten, forskningsinstitut eller hos finansiärer. Nu behöver vi en modernare infrastruktur med smartare lösningar för mer effektiv hantering av strukturerad data om forskare, FoU-organisationer, pågående forskning och forskningsresultat.

Bland talarna märks statssekreterare Karin Röding, Sven Stafström, GD Vetenskapsrådet och ett antal andra generaldirektörer och rektorer liksom experter från myndigheter, bibliotek och universitet. Moderator Eva Krutmeijer.