Studiebesök för Dramaten på Askö-laboratoriet 20 sept - Ekkommunikation
1162
post-template-default,single,single-post,postid-1162,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Studiebesök för Dramaten på Askö-laboratoriet 20 sept

Studiebesök för Dramaten på Askö-laboratoriet 20 sept

Tisdagen den 20 september gör en grupp ur Dramatens personal ett skräddarsytt studiebesök på ett av världens ledande marina forskningsmiljöer, Askölaboratoriet utanför Trosa. Studiebesöket ingår i den satsning på ömsesidigt lärande mellan scenkonst och miljöforskning som gjorts möjligt tack vare bidrag från VINNOVA.

Förutom att lära sig mer om Östersjön och dess unika ekosystem av professorerna Lena och Nils Kautsky, kommer deltagarna att få diskutera aktuella hållbarhetsfrågor och FN:s globala hållbarhetsmål, Agenda 2030, med forskarna Kim Andersson och Maria Osbeck från SEI. Eva Krutmeijer är reseledare.

Mer om studiebesöket i följande referat: referat-asko-160920.

 

Program:

Iinbjudan-asko-160609-dramaten-sparad-automatiskt