Forskning & Framsteg 50 år - Ekkommunikation
1158
post-template-default,single,single-post,postid-1158,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Forskning & Framsteg 50 år

Forskning & Framsteg 50 år

Som styrelseledamot i Forskning & Framsteg hade jag förmånen att få följa med på Jubileumskryssning 11-12 september i år. Föredrag av forskare varvades med god mat och solande på däck! Bäst av allt var när hela fartyget släcktes ned mitt i natten och astronomen Marie Rådbo berättade om det vi kunde se på stjärnhimlen. Hela kryssningen var som att läsa igenom ett nummer av tidningen – lärorikt, kul och tankeväckande! Vi behöver fler prenumeranter för att göra tidningen ännu bättre. Här finns mer information. Har du redan en prenumeration själv kanske det finns någon som blir glad av en present?