Ruter Dam-dagen 12 oktober: Innovation och hållbarhet - Ekkommunikation
1154
post-template-default,single,single-post,postid-1154,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Ruter Dam-dagen 12 oktober: Innovation och hållbarhet

Ruter Dam-dagen 12 oktober: Innovation och hållbarhet

Den 12 oktober 2016 är det dags igen för årets Ruter Dam-dag. Eftermiddagen på Näringslivets Hus, kvällen på Berns. Extra roligt är att temat för årets konferens är innovation och hållbarhet. Bland talarna märks Johan Kuylenstierna, vd SEI, Anna Wikland, vd Google och Leif Östling, vd Svenskt Näringsliv. Eva Krutmeijer modererar. Inbjudningar är utskickade. Hoppas vi ses!