Fåtal platser kvar till årets Klimatpaktskonferens 6 sept i Blå hallen - Ekkommunikation
1144
post-template-default,single,single-post,postid-1144,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Fåtal platser kvar till årets Klimatpaktskonferens 6 sept i Blå hallen

Fåtal platser kvar till årets Klimatpaktskonferens 6 sept i Blå hallen

Innovation för ökad hållbarhet är temat för årets Klimatpaktskonferens den 6 september. Klimatpakten är ett samarbete mellan Stockholms stad och företag verksamma i Stockholmsregionen. Syftet är att staden och näringslivet kraftsamlar för att minska klimatpåverkan från oss som lever och verkar i staden. EKKO AB är ett av Stockholms klimatpaktsföretag och samarbetar i år med staden kring såväl planering som genomförande. Mer information och anmälan här:  Inbjudan Klimatpaktskonferensen 2016-3. Vi ses väl?