Med förnyad energi att förändra - projektet Antropocen går in i fas II - Ekkommunikation
1141
post-template-default,single,single-post,postid-1141,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Med förnyad energi att förändra – projektet Antropocen går in i fas II

Med förnyad energi att förändra – projektet Antropocen går in i fas II

Teatern är inte en plats där svåra frågor får smarta svar. Där är universiteten bättre lämpade. Däremot är det en utmärkt arena för att vrida och vända på svåra frågor om vår samtid – och få oss att stanna upp en stund. För att sedan ge oss ut i våra ordinarie roller igen. Med förnyad energi att förändra.

Läs hela Eva Krutmeijers blogg-inlägg på www.forskom.org 

Projektet Antropocen – Människans scen går nu in i fas II med Riksteatern, Dramaten och SEI som projektparter. Ekonomiskt stöd har erhållits från VINNOVA. Mer information följer, men mejla gärna om du vill vera mer redan nu.