Mina bästa Almedalstips - Ekkommunikation
1132
post-template-default,single,single-post,postid-1132,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Mina bästa Almedalstips

Mina bästa Almedalstips

Är du som jag intresserad av hållbarhet i allmänhet, klimat-, energi- och miljöfrågor i synnerhet och vill du dessutom hänga med i forskningsdebatten? I Almedalsprogrammet gav en sökning ”Hållbarhet” träffar på 693 seminarier, så här är därför mina favoriter. Inte bara sådana jag modererar själv utan också andra som jag rekommenderar för att jag känner till något om dem – eller helt enkelt är nyfiken. Vi ses i Visby!

Krutis-tips i Almedalen 2016