Världsledande klimatforskare till Almedalen - vad händer efter Paris? - Ekkommunikation
1106
post-template-default,single,single-post,postid-1106,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Världsledande klimatforskare till Almedalen – vad händer efter Paris?

Världsledande klimatforskare till Almedalen – vad händer efter Paris?

Doreen Stabinsky deltar i ett seminarium i Almedalen den 6 juli – ämnet är klimatpolitik och vad som nu händer efter avtalet i Paris i december 2015, COP 21. Hon är professor i global miljöpolitik vid College of the Atlantic i Bar Harbor, Maine, USA och innehavare av den första Niklas Zennström professuren vid Uppsala universitet.

Under seminariet deltar också en panel bestående av Johan Kuylenstierna, chef SEI, Folke Tersman, professor i praktisk filosofi vid Uppsala universitet, statssekreteraren vid miljödepartementet Gunvor G Ericson (MP) samt debattören och författaren Anders Wijkman. Eva Krutmeijer leder seminariet och program finns här.