Dramaten besöker Askö 9 juni för att lära mer om Östersjön - Ekkommunikation
1103
post-template-default,single,single-post,postid-1103,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Dramaten besöker Askö 9 juni för att lära mer om Östersjön

Dramaten besöker Askö 9 juni för att lära mer om Östersjön

Som ett led i samarbetet mellan vetenskap och konst kommer Dramatens personal den 9 juni 2016 att göra ett studiebesök på Askölaboratoriet utanför Trosa. Det blir en innehållsrik dag med rundvandring av professor Lena Kautsky, workshop om Agenda 2030 och en härlig picknick i det gröna! Eva Krutmeijer från EKKO är reseledare och initiativtagare och besöket är en del av fas 2 av projektet Antropocen – Människans scen där vi fått stöd från VINNOVA inom programmet FRÖN (För ökad innovation i offentligt finansierad verksamhet) för att öka det innovativa lärandet mellan vetenskapen och konsten för att stå bättre rustade att ta oss an dagens och framtidens komplexa utmaningar.