EKKO ett av tio nya företag i Klimatpakten - Ekkommunikation
1085
post-template-default,single,single-post,postid-1085,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

EKKO ett av tio nya företag i Klimatpakten

EKKO ett av tio nya företag i Klimatpakten

Klimatpakten är ett initiativ som startades av dåvarande miljöborgarrådet Ulla Hamilton (M) i Stockholm. Idag är kring 200 företag anslutna och nätverket växer. Syftet är att samverka kring frågor om hållbarhet i Stockholmsregionen så att klimatutsläppen minskar.

Här presenteras de företag, inklusive EKKO AB, som deltog i signeringsceremonin den 15 mars 2016 med miljöborgarrådet Katarina Luhr (MP).

Det är enkelt att ansöka om medlemsskap i Klimatpakten och det kostar inget att vara med. Den 6 september går årets Klimatpaktskonferens av stapeln i Blå Hallen med EKKO:s Eva Krutmeijer som moderator. Kanske ses vi då?