Kom och träffa Prezi's grundare i frukostseminarium 19 maj om visuell forskningskommunikation - Ekkommunikation
1075
post-template-default,single,single-post,postid-1075,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Kom och träffa Prezi’s grundare i frukostseminarium 19 maj om visuell forskningskommunikation

Kom och träffa Prezi’s grundare i frukostseminarium 19 maj om visuell forskningskommunikation

Temat för detta frukostmöte den 19 maj 2016 är “Visual storytelling” och kommer att handla om hur vi kommunicerar med bilder, filmer och teater. Hur kan vi bli ännu vassare i “storytelling” som blir relevant när vi kommunicerar komplexa vetenskapliga samband och nyheter i forskningen? Prezi’s grundare Adam Somlai-Fischer är en av talarna! Bakom evenemanget står det nystartade nätverket FORSKOM och vi kör igång kl 8.00 den 19 maj på Münchenbryggeriet i Stockholm. Anmälan här. Välkomna!