Det händer så mycket spännande på Chalmers - Ekkommunikation
1046
post-template-default,single,single-post,postid-1046,single-format-standard,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1400,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

Det händer så mycket spännande på Chalmers

Det händer så mycket spännande på Chalmers

Den 20 april inbjöd Chalmers rektor Stefan Bengtsson till en inspirerande kväll med fokus på en hållbar framtid. Sex olika forskningsområden presenterades och Eva Krutmeijer guidade forskarna och den inbjudna publiken mellan smått och stort. Från tankestyrda armproteser till biobränslen och parfym som produceras av jäst – och om hur molekyler bildas och förstörs i tomma rymden!
Läs mer om Chalmers styrkeområden och deras intressanta satsningar här.